Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT
300.000 ft feletti rendelésnél AJÁNDÉK

Mini Segway vásárlás

 

Bemutatjuk Prémium minőségű Mini Segway-einket!

 

A Mini Segway egy forradalmi eszköz a közlekedésben. Minden korosztály számára kiváló választás lehet, akár szórakozás, akár közlekedés céljából. Az irányítás az intelligens egyensúlyozó rendszernek köszönhetően gyerekjáték, csupán a lábfej mozgatásával kezelhető az eszköz. A magas teljesítményű motor akár 15 km/h végsebességre képes, litiumion akkumlátora pedig egy töltéssel 10-15 kilóméter megtételére is alkalmas. Az almumínium, vas és karbonszálas műanyagból készült testnek köszönhetően 100-120 kilógrammos terhelést is elvisel. Megjelenését a letisztult, modern forma és az alvázon elhelyezett LED világítás teszi egyedivé. Több méretű kerekeinek köszönhetően akadálymentesen haladást biztosít. Különleges igényei nincsenek, a 4.4 AH 36V SAMSUNG akkumlátora 2-3 óra alatt maximumra tölthető hétköznapi fali konektor használatával. A termék megalkotásakor a két legfőbb szempont a minőség és a strapabíróság volt.

>>>Megnézem a kínálatot<<<

>>>Tovább a Mini Segwayek-hez<<<

 

 
 

A segway új generációja, a mini segway!

Emlékszel az izgalomra, amit akkor éreztél, amikor megkaptad az első biciklidet? Órákig tekertél, és soha nem akartál hazamenni. Most ez az izgalom magában foglalja azt a futurisztikus érzést is, amit a mini segway során érezhetsz. 

Néhány gyereknek ez lehet az első élménye egy elektromos kétkerekűvel, különösen, ha még soha nem próbálta ki előtte. 

 

Bár a mini segway nem fog a levegőben lebegni, -ahogy azt a filmek szeretnék elhitetni velünk-, a legtöbb gyerek imádja, hiszen a rajta való utazás szinte olyan érzés, mintha a lábad meghosszabbítása lenne, amivel könnyedén cirkálhatsz a városban. 

 

Szerencsére a mini segway-ezés ugyanolyan egyszerű, mint a kerékpározás. Rövid útmutatónkban mindent elmondunk, amit tudnod érdemes!

 

Hogyan tudsz fel, és leszállni?

A mini segway-re való felszálláshoz lépj fel a deszkára a domináns lábaddal. Ha balkezes vagy, használd a bal lábadat és fordítva. Ezután tedd a nem domináns lábadat a deszkára. Most már a mini segway-en vagy. Ugye milyen egyszerű?

 

Amikor a mini segway-en vagy, győződj meg róla, hogy mindkét lábad stabilan fekszik a deszka lábtámaszain, hogy így maximálisan irányítani tudd! A csúszásmentes lábtámaszok elengedhetetlenek ahhoz, hogy a versenyzőknek a maximális manőverezhetőséghez szükséges tapadást biztosítsák. 

Minden Future Board mini segway kiváló minőségű, csúszásmentes gumi betétekkel van felszerelve. Ez megkönnyíti a vezetést, és az irányítást.

 

Ügyelj arra, hogy a lábaid legalább a válladdal egy magasságban legyenek, és a lehető legközelebb legyenek a kerékhez! Ez a pozíció jobban kiegyensúlyozza a súlypontodat, így nagyobb stabilitást biztosít.

 

Amikor a mini segway-en állsz, ne felejts el lazítani! Ha így teszel, könnyedén tudod majd előre-hátra ringatni a testedet a deszkán. Ha úgy érzed, hogy egyszerűen még nem bízol az egyensúlyodban, próbálj meg valamibe bele kapaszkodni, miközben felszállsz a mini segway-re. Ez segít növelni a bizalmadat!

 

Emlékszel, amikor gyerekkorodban segédkereket használtál a kerékpárodon, hogy gyakorold az egyensúlyozást? Itt gyakorlatilag ugyanezt a technikát használod. Ha már kényelmesen állsz a mini segway-en, itt az ideje elkezdeni a lebegést!

 

Amikor eljött az ideje, hogy leszállj, győződj meg róla, hogy a mini segway teljesen megállt! Lépj hátra a domináns lábaddal, majd gyorsan lépj le a másik lábaddal!

 

Hogyan mozogj a mini segway-en?

A mini segway-t előre-hátra mozgatni ugyanolyan egyszerű, mint felszállni rá. A mini segway az úgynevezett dinamikus egyensúly révén mozog, amelyet a testsúlyod áthelyezése hoz létre. Egy gyorsulás érzékelőkkel ellátott belső giroszkóp, a súlypontod alapján mozgatja a deszkát. Ha előre akarsz menni, csak dőlj előre egy kicsit!  Így a mini segway a dőlés irányába kezd el mozogni. Hátramenethez ugyanezt kell tenned, de az ellenkező irányba.

 

Bár a mini segway-t könnyű vezetni, ne kezdj el gyorsan haladni vele! Legalábbis az első alkalommal. Ha túl gyorsan mozogsz, elveszítheted az egyensúlyodat. Kezdd lassan a mini segway vezetését, majd szépen lassan ráérzel.

 

Irányítsd!

Normális, hogy minden emelkedő után jön egy lejtő. A regeneratív fékezéssel az akkumulátor élettartama meghosszabbítható, ha lefelé haladsz. A mini segway megfordítása is egyszerű, viszont minden modell más-más módszert alkalmaz. Az első, és leggyakrabban használt technika az, hogy a testedet abba az irányba fordítod, amerre a mini segway-t akarod.

 

A másik módszer az, hogy az egyik lábadat előre lendíted, így a mini segway elfordul. Azonban ellentétesen fogsz forogni, mint amelyik lábadat meglendítetted. Például ahhoz, hogy jobbra menj, a bal lábadat előre kell lendítened. Mi az első technikát javasoljuk, mivel az egyszerűbb, és könnyebben elsajátítható.

 

Mielőtt elindulnál, mindig nézd meg a mini segway-ed használati útmutatóját a helyes kanyarodási módról!

 

Lassan haladj!

Bár a mini segway-t könnyű vezetni, egyes modelleket könnyebb irányítani, mint másokat. A lassabb modelleket könnyebb vezetni, és irányítani. Ahogy nő a sebesség, úgy nő a nehézségi fok is.

 

További hasznos tippek:

 
  • Mielőtt elindulnál, mindig szerelkezz fel megfelelő védőfelszereléssel, beleértve a sisakot is!

  • Győződj meg róla, hogy mindkét lábad a lábtámaszon van, hogy az érzékelők megfelelően érzékeljék!

  • Ne helyezz más tárgyakat a talppárnákra!

  • Ne dőlj előre vagy hátra 10 foknál nagyobb mértékben!

  • Kerüld a dombokat vagy a gyártó ajánlásainál nagyobb meredekségű lejtőket!

 

Jó szórakozást kívánunk!

 

hoverboard, self balancing scooter, mini segway, ihover, razor hovertrax, halo rover, rocksaw, swagtron, powerboard, street saw, hoverzon, dailysaw, swagway, hovertech, skque, jetson, shenzhen, huanxi hoverboard, huanxi kiegészítő, távirányító, huanxi accessory, remote control, huanxi elektromos roller, egykerekű roller, roller roller, electric roller, balancing scooter, one wheel roller electric roller, electric scooter, rollerblade, k2, 5th element, bladerunner, cardiff, ccm, fila skates, guaranteed fit program, powerslide, razors, roces, roller derby, seba, tron, vanilla, 4freetime, acra, airwheel, alexis, alfa centauri, angry birds, authentic sports, axer sport, bad frog, barbie, blazer pro, blunt, brother, carromco, chilli, crisp scooters, crussis, dg, disney, district, dominator, e-twow, electronic-star, esin, ethic, fasen, ferrari, flavor, formatex, fox pro, frozen, fun4u, funbee, funscoo, futurer, fuzion, garlando, giochi preziosi, globber, goclever, gp, grit, halsall, handy toy, head, hello kitty, hudora, inmotion, insportline, italtrike, jd bug, kettler, kickbike, l. a. sports, lifefit, lucky, m-wave, master, maui, merkur, meteor