Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT
300.000 ft feletti rendelésnél AJÁNDÉK

Nyíregyházi üzletünk

Elektromos roller és Hoverboard bolt Nyíregyháza

 

Vidéki vásárlóinknak korábban óriási távolságot kellett megtenniük ahhoz, hogy élőben is megismerhessék az általunk forgalmazott termékeket. A Bujtosi-tó közelében nyitott elektromos roller bolt Nyíregyháza lakóinak és a környező településeken élőknek is segít megismerni a legkorszerűbb közlekedő eszközöket és azok előnyeit. Itt csupa minőségi e-roller, elektromos gördeszka és hoverboard közül válogathatsz anélkül, hogy Budapestre kellene utaznod! Miért jó az elektromos roller Nyíregyháza útjain? A város csomópont jellege miatt komoly terhelés éri annak közúthálózatát. Nagy átmenő forgalma mellett, több, mint százezres lakosságú, így Nyíregyháza vidéki viszonylatban élénk zónának számít.

Tömegközlekedése fejlett: távolsági buszjáratok és vasút is keresztezik. Buszon és vonaton is könnyedén szállítható, ezért az elektromos roller Nyíregyháza lakóinak megkönnyítheti az ingázást, munkába vagy iskolába járást. Sok esetben nélkülözhetővé teszi az autó használatát - de honnan tudhatod, hogy melyik típus való Neked?


Nemcsak terméket kapsz!
Ahogy budapesti szaküzletünkben, a nyíregyházi elektromos roller boltban is színes kínálatból lehet csemegézni. Elsőre nehéz feladatnak tűnhet kiválasztani a hozzád legjobban passzoló járművet, de munkatársaink segítenek megkönnyíteni ezt a folyamatot. Ha még soha nem használtál Hoverboard-ot vagy elektromos rollert, akkor sem kell aggódnod, minden vásárlónk ingyenes elektromos roller oktatás szolgáltatást kérhet tőlünk!


Tesztelj elektromos rollert Nyíregyházán és környékén!
A legnépszerűbb modellekből mintadarabokat is tartunk, amelyeket Te is kipróbálhatsz valós, utcai körülmények között! A tesztelhető elektromos roller, gördeszka vagy Hoverboard termékeinket 20 percig ingyenesen elviheted, de bérleti díj ellenében akár egész nap vagy hétvégén is cirkálhatsz velük! Így megtapasztalhatod a kiszemelt jármű képességeit és biztos lehetsz abban, hogy minőségi, megbízható gépet kapsz! Az elektromos roller bérlés szolgálatásunkról itt olvashatsz részletesebben! Teljeskörű nyíregyházi elektromos roller szerviz. A tőlünk vásárolt Hoverboard, elektromos gördeszka és roller szervizelésével kapcsolatban is számíthatsz ránk a jövőben! Nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink általános karbantartással és egyéb javításokkal kapcsolatban is segítségedre lesznek, ha a Future Board-tól vásárolsz!


Nyitvatartás és elérhetőség
Nyíregyházi elektromos roller szaküzletünk aktuális nyitvatartását megtalálod a Kapcsolat menüben! A boltot a Pazonyi út 32 szám alatt, a Burger King parkolóban találod, itt lehetőséged van weben leadott rendelés átvételére, oktatáson való részvételre és bérlésre egyaránt! Ha van még kérdésed, akkor keress minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!