Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT
300.000 ft feletti rendelésnél AJÁNDÉK

Elektromos Gördeszka

Az elektromos gördeszkák segítenek gyorsabban eljutnod úticélodig. Ha nagyvárosban cirkálsz velük, ügyesen kombinálhatók tömegközlekedési eszközökkel. Buszra, villamosra, illetve vonatra felszállás előtt nem kinyitni vagy összecsukni, mint egy nagyobb és nehezebb e-rollert. Elektromos gördeszka tulajdonosnak lenni felemelő életérzés, garantáltak a Like-ok és elismerő pillantások. Szabadságérzetben lehet részed, mivel a hagyományos, kormánnyal szerelt járművektől eltérően itt elég egy kéz a vezetékmentes távirányító vezérléséhez! Nemcsak ingázáshoz, hanem kreatív munkákra is befogható egy ilyen jármű. Ezt bizonyítja, hogy sok népszerű vlogger és operatőr is egyre gyakrabban használ elektromos gördeszkát filmezésre: általa a kameramozgás izgalmasabb és egyenletesebb!

 

Termék szűrő

Ár
Rendezés:

 

Kell deszkás tudás, ha elektromos gördeszka vásárlás előtt állok?

Jó, ha van deszkás tapasztalatod, de ha nincs, akkor vásárlás esetén ingyenes oktatást kérhetsz tőlünk! Átadás előtt megmutatjuk Neked, hogyan használd új elektromos gördeszkádat – hamar rájössz majd, hogy nem is olyan vészes ilyet vezetni! A hagyományos gördeszkáktól eltérően, az elektromos hajtásnak köszönhetően csak a manőverezést kell neked végezned. Az indulás, gyorsítás és lassítás távvezérlővel történik. Mint bármilyen jármű esetében, itt is fontos a felelősségteljes magatartás, a közlekedési szabályok és a biztonság figyelembevétele. Ha sisakot keresel, akkor nálunk nemcsak elektromos gördeszka, hanem komplett védőfelszerelés is kapható.

Milyen elektromos gördeszkák találhatók szaküzletünkben?

Alapos utánajárás után a WowGo gyártó forgalmazása mellett döntöttünk, mert olyan márkát kerestünk, amelyet sokan megengedhetnek maguknak, megbízható és kedvező áron fenntartható. Döntésünk jónak bizonyultak, ahogy azt az interneten fellehető vélemények és szakmai portálok tükrözik. A WowGo elektromos gördeszkák belépő szinten is minőségi anyagokat és fejlett akkumulátort tartalmaznak. Az árak modelltől függően 200 000 Ft és 400 000 Ft között alakulnak, ami a prémium cégek kínálatához képest jelentősen kedvezőbb.

Elektromos gördeszka típusok és karbantartás

Kínálatunkban szíjhajtásos és hub motoros (nevezik agymotornak is) kivitelek közül válogathatsz. A szíjas modellek erősebb nyomatékkal rendelkeznek és könnyebb rajtuk kereket cserélni. Viszont hosszú távon a szíj elszakadhat, de utóbbi könnyen pótolható. A hub motorral szerelt elektromos gördeszkák kevésbé igénylik a karbantartást, viszont a gumijuk vékonyabb, ezért, ha rosszabb utakon, nehezebb személy használja, akkor az abroncs repedezetté válhat. A tőlünk vásárolt elektromos gördeszka típusok szervizelését mi végezzük, így tudunk hosszútávú elégedettséget biztosítani vásárlóinknak!

Terepre vagy városra való?

Megfelelő kerékkel rögös szituációban, kavicsos terepen, földutakon is használhatod elektromos gördeszkád. Létezik kínálatunkban olyan modell (WowGo AT2), amely terepre és városi utcákra egyaránt alkalmas. Jár hozzá egy aszfaltra és egy tereputakra való kerékgarnitúra is, melynek cseréje akár otthon is elvégezhető.

Elektromos gördeszka kipróbálás

Budapesti vagy nyíregyházi szaküzletünkben lehetőséged van arra, hogy kipróbáld az általunk értékesített elektromos gördeszkákat. Ennek részleteiről érdeklődj elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink örömmel állnak rendelkezésedre!