Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT
300.000 ft feletti rendelésnél AJÁNDÉK

Elektromos roller bérlés

 

Elektromos roller bérlés

 

Nehéz a sok paraméter alapján eldönteni, hogy melyik a Neked való roller, kivéve, ha ellátogatsz üzletünkbe! Vásárlás előtt roller bérlés lehetőséget biztosítunk, ami azt jelenti, hogy ténylegesen hétköznapi körülmények között tesztelhetsz többet is a kínálatunkban szereplő modellek közül! E szolgáltatásunkkal szeretnénk segíteni minden új és visszatérő vásárlónknak megkönnyíteni a döntéshozatalt.

 

Mi a roller bérlés menete?Ha eljössz szaküzletünkbe, segítünk kiválasztani egy számodra szimpatikus modellt. Az általad előnyben részesített funkciók figyelembevételével rendelkezésedre bocsátjuk a próbadarabot, amit elvihetsz magaddal egy próbakörre. Budapesti boltunkhoz közel található egy mélygarázs, emelkedős útszakaszokkal. Remek helyszín, hogy ki tudd próbálni, mennyire lesz elég számodra az általad kiválasztott modell teljesítménye. Az elektromos roller bérlés három módon lehetséges:

1.     20 perces próbakör
Elviheted a járművet és kipróbálhatod szaküzleteink közelében. Ha 20 percen belül visszahozod a rollert, akkor a kipróbálás díjtalan.

2.     1 órás elektromos roller bérlés
Ha órákra szeretnéd kibérelni a járművet, akkor a bérlés bruttó díja 2 000 forint óránként.

3.     24 órás elektromos roller bérlés
Egy napra (24 órára) vagy akár egész hétvégére is tesztelheted a járművet. Ilyen esetben a 24 órás bérlés díja bruttó 10 000 forint, két napra pedig értelemszerűen bruttó 20 000 forint.

Egyszeri bérlési díjat új eszköz megvásárlásakor elengedjük a vételárból.

A roller bérlés és próbakör időjárástól függően vehető igénybe (Esős/Havas időjárási körülmények között nem áll módunkban rollert bérbeadni). Nem minden típusból van próbadarab, de minden teljesítmény kategóriából minimum 1-1 db eszköz rendelkezésre áll

Feltételek

  • Betöltött 18. életév
  • Érvényes személyi igazolvány + lakcímkártya
  • Letéti díj, mely az eszköz sértetlen visszahozatala esetén visszajár

Letéti díj: 100.000 Ft

Amennyiben a kikölcsönzött eszköz meghibásodik, megrongálódik, a pótlás, javítás teljes költsége a bérlőt terheli. A költségek kiszámításához figyelembe vesszük a mindenkori szervizdíjakat és kiskereskedelmi fogyasztói árakat. A letéti díjat csak készpénzben áll módunkban elfogadni. 

Késedelmes visszajuttatás esetén napi bruttó 10.000 Ft díjat számolunk fel.

A szolgáltatás a vásárlás előtti döntésben nyújt segítséget, futárkodáshoz és egyéb extrém felhasználáshoz nem lehet igénybe venni.

A bérlés lehetősége a vidéki üzleteinkben korlátozott, így előtte telefonos egyeztetés szükséges. 

 

Teljeskörű útmutatás

Amikor eljössz, hogy kipróbálj egy rollert, komplett segítséget nyújtunk. Elektromos roller bérlés, illetve vásárlás előtt bemutatjuk a termék rendeltetésszerű használatát és megválaszoljuk a biztonságos üzemeltetéssel kapcsolatos, felmerülő kérdéseket. Ilyen például a szabályozás vagy biztosítás, de természetesen a védőfelszerelés viseléséről is kaphatsz használati útmutatást.

 

Mit érdemes még tennem roller bérlés előtt?

Amennyiben biztosra akarsz menni, akkor ajánljuk, hogy érdeklődj az általad kiszemelt termék elérhetőségéről, mivel a bérelhető modellkínálat időnként változhat. Előfordulhat, hogy épp valaki más használja az általad kiszemelt darabot. Előzetes egyeztetést követően előkészítjük neked a járművet, így garantálható a gördülékeny roller bérlés.

 

Elektromos roller bérlés után megvehetem a kinézett típust?

A próbára szánt roller nem megvásárolható, kipróbálást követően vissza kell hoznod, de ha elnyerte tetszésed a próbakörre elvitt modell, akkor egy hibátlan, vadonatúj példányt vásárolhatsz meg. Nem autóval érkeztél? Természetesen, ha szeretnéd, akkor az az új rolleredet előkészítjük neked tökéletesen beüzemelt, útrakész állapotúra! Fordulj hozzánk bizalommal elektromos roller bérlés ügyben és kollégáink az átfogó szaktanácsadás mellett a kiszemelt modell minden fontosabb funkcióját megmutatják Neked, így máris magabiztosan indulhatsz rollerezni!

 

Hoverboard és elektromos gördeszka bérlés is lehetséges?

Igen, nálunk nemcsak roller, hanem elektromos gördeszka és hoverboard bérlés is igényelhető, ugyanazokkal a feltételekkel, amelyeket fentebb olvashatsz.