Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Elektromos roller bérlés

 

Elektromos roller bérlés

 

Nehéz a sok paraméter alapján eldönteni, hogy melyik a Neked való roller, kivéve, ha ellátogatsz üzletünkbe! Vásárlás előtt roller bérlés lehetőséget biztosítunk, ami azt jelenti, hogy ténylegesen hétköznapi körülmények között tesztelhetsz többet is a kínálatunkban szereplő modellek közül! E szolgáltatásunkkal szeretnénk segíteni minden új és visszatérő vásárlónknak megkönnyíteni a döntéshozatalt.

 

Mi a roller bérlés menete?

Ha eljössz szaküzletünkbe, segítünk kiválasztani egy számodra szimpatikus modellt. Az általad előnyben részesített funkciók figyelembevételével rendelkezésedre bocsátjuk a próbadarabot, amit elvihetsz magaddal egy próbakörre. Budapesti boltunkhoz közel található egy mélygarázs, emelkedős útszakaszokkal. Remek helyszín, hogy ki tudd próbálni, mennyire lesz elég számodra az általad kiválasztott modell teljesítménye. Az elektromos roller bérlés Budapest és Nyíregyháza (e két városban érhetsz el minket jelenleg) esetén is három módon lehetséges:

 

1.     20 perces próbakör
Elviheted a járművet és kipróbálhatod budapesti, vagy nyíregyházi elektromos roller szaküzletünk közelében. Ha 20 percen belül visszahozod a rollert, akkor a kipróbálás díjtalan.

2.     Roller bérlés boltnyitástól zárásig
Ha elviszed aznap, boltnyitás után a rollert és visszahozod zárásig, akkor a bérlés díja 5 000 forint.

3.     24 órás elektromos roller bérlés
Egy napra (24 órára) vagy akár egész hétvégére is tesztelheted a járművet. Ilyen esetben a 24 órás bérlés díja 10 000 forint, két napra pedig értelemszerűen 20 000 forint.
 

Feltételek

Ha rövidebb időre bérelnél, akkor elég egy személyi igazolvány, hosszabb időre történő bérléshez felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése szükséges. Védőfelszerelést szükség szerint biztosítunk, amennyiben ezt igényelnéd, kérjük, hogy jelezd kollégánknak!

 

Teljeskörű útmutatás

Amikor eljössz, hogy kipróbálj egy rollert, komplett segítséget nyújtunk. Elektromos roller bérlés, illetve vásárlás előtt bemutatjuk a termék rendeltetésszerű használatát és megválaszoljuk a biztonságos üzemeltetéssel kapcsolatos, felmerülő kérdéseket. Ilyen például a szabályozás vagy biztosítás, de természetesen a védőfelszerelés viseléséről is kaphatsz használati útmutatást.

 

Mit érdemes még tennem roller bérlés előtt?

Amennyiben biztosra akarsz menni, akkor ajánljuk, hogy érdeklődj az általad kiszemelt termék elérhetőségéről, mivel a bérelhető modellkínálat időnként változhat. Előfordulhat, hogy épp valaki más használja az általad kiszemelt darabot. Előzetes egyeztetést követően előkészítjük neked a járművet, így garantálható a gördülékeny roller bérlés.

 

Elektromos roller bérlés után megvehetem a kinézett típust?

A próbára szánt roller nem megvásárolható, kipróbálást követően vissza kell hoznod, de ha elnyerte tetszésed a próbakörre elvitt modell, akkor egy hibátlan, vadonatúj példányt vásárolhatsz meg. Nem autóval érkeztél? Természetesen, ha szeretnéd, akkor az az új rolleredet előkészítjük neked tökéletesen beüzemelt, útrakész állapotúra! Fordulj hozzánk bizalommal elektromos roller bérlés ügyben és kollégánk az átfogó szaktanácsadás mellett a kiszemelt modell minden fontosabb funkcióját megmutatja Neked, így máris magabiztosan indulhatsz rollerezni!

 

Hoverboard és elektromos gördeszka bérlés is lehetséges?

Igen, nálunk nemcsak roller, hanem elektromos gördeszka és hoverboard bérlés is igényelhető, ugyanazokkal a feltételekkel, amelyeket fentebb olvashatsz.