Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Hoverboard - Mini Segway - City Board

 

Mini Segway, Hoverboard vásárlás előtt állsz?

Akkor mindenféleképpen nézd meg ezt a videót:

 

 

Kategóriák és árak:

 

Termék szűrő

Ár
Rendezés:
 

A segway új generációja- íme a hoverboard!

Emlékszel az izgalomra, amit akkor éreztél, amikor megkaptad az első biciklidet? Órákig tekertél, és soha nem akartál hazamenni. Most ez az izgalom magában foglalja azt a futurisztikus érzést is, amit a hoverboard során érezhetsz.

Néhány gyereknek ez lehet az első élménye egy elektromos kétkerekűvel, különösen, ha még soha nem próbálta ki előtte. Bár a hoverboard nem fog a levegőben lebegni, -ahogy azt a filmek szeretnék elhitetni velünk-, a legtöbb gyerek imádja, hiszen a rajta való utazás szinte olyan érzés, mintha a lábad meghosszabbítása lenne, amivel könnyedén cirkálhatsz a városban. Szerencsére a hoverboardozás ugyanolyan egyszerű, mint a kerékpározás. Rövid útmutatónkban mindent elmondunk, amit tudnod érdemes!

 

Hogyan tudsz fel, és leszállni?

A hoverboard-ra való felszálláshoz lépj fel a deszkára a domináns lábaddal. Ha balkezes vagy, használd a bal lábadat és fordítva. Ezután tedd a nem domináns lábadat a deszkára. Most már a hoverboard-on vagy. Ugye milyen egyszerű? Amikor a hoverboard-on vagy, győződj meg róla, hogy mindkét lábad stabilan fekszik a deszka lábtámaszain, hogy így maximálisan irányítani tudd! A csúszásmentes lábtámaszok elengedhetetlenek ahhoz, hogy a versenyzőknek a maximális manőverezhetőséghez szükséges tapadást biztosítsák. Minden Future Board hoverboard kiváló minőségű, csúszásmentes gumi betétekkel van felszerelve. Ez megkönnyíti a vezetést, és az irányítást. Ügyelj arra, hogy a lábaid legalább a válladdal egy magasságban legyenek, és a lehető legközelebb legyenek a kerékhez! Ez a pozíció jobban kiegyensúlyozza a súlypontodat, így nagyobb stabilitást biztosít. Amikor a hoverboard-on állsz, ne felejts el lazítani! Ha így teszel, könnyedén tudod majd előre-hátra ringatni a testedet a deszkán. Ha úgy érzed, hogy egyszerűen még nem bízol az egyensúlyodban, próbálj meg valamibe bele kapaszkodni, miközben felszállsz a hoverboard-ra. Ez segít növelni a bizalmadat! Emlékszel, amikor gyerekkorodban segédkereket használtál a kerékpárodon, hogy gyakorold az egyensúlyozást? Itt gyakorlatilag ugyanezt a technikát használod. Ha már kényelmesen állsz a hoverboard-on, itt az ideje elkezdeni a lebegést! Amikor eljött az ideje, hogy leszállj, győződj meg róla, hogy a hoverboard teljesen megállt! Lépj hátra a domináns lábaddal, majd gyorsan lépj le a másik lábaddal!

 

Hogyan mozogj a hoverboard-on?

A hoverboard-ot előre-hátra mozgatni ugyanolyan egyszerű, mint felszállni rá. A hoverboard az úgynevezett dinamikus egyensúly révén mozog, amelyet a testsúlyod áthelyezése hoz létre. Egy gyorsulás érzékelőkkel ellátott belső giroszkóp, a súlypontod alapján mozgatja a deszkát. Ha előre akarsz menni, csak dőlj előre egy kicsit! Így a hoverboard a dőlés irányába kezd el mozogni. Hátramenethez ugyanezt kell tenned, de az ellenkező irányba. Bár a hoverboard-ot könnyű vezetni, ne kezdj el gyorsan haladni vele! Legalábbis az első alkalommal. Ha túl gyorsan mozogsz, elveszítheted az egyensúlyodat. Kezdd lassan a hoverboard vezetését, majd szépen lassan ráérzel.

 

Irányítsd!

Normális, hogy minden emelkedő után jön egy lejtő. A regeneratív fékezéssel az akkumulátor élettartama meghosszabbítható, ha lefelé haladsz. A hoverboard megfordítása is egyszerű, viszont minden modell más-más módszert alkalmaz. Az első, és leggyakrabban használt technika az, hogy a testedet abba az irányba fordítod, amerre a hoverboard-ot akarod. A másik módszer az, hogy az egyik lábadat előre lendíted, így a hoverboard elfordul. Azonban ellentétesen fogsz forogni, mint amelyik lábadat meglendítetted. Például ahhoz, hogy jobbra menj, a bal lábadat előre kell lendítened. Mi az első technikát javasoljuk, mivel az egyszerűbb, és könnyebben elsajátítható. Mielőtt elindulnál, mindig nézd meg a hoverboard-od használati útmutatóját a helyes kanyarodási módról!

 

Lassan haladj!

Bár a hoverboard-ot könnyű vezetni, egyes modelleket könnyebb irányítani, mint másokat. A lassabb modelleket könnyebb vezetni, és irányítani. Ahogy nő a sebesség, úgy nő a nehézségi fok is.

További hasznos tippek:

● Mielőtt elindulnál, mindig szerelkezz fel megfelelő védőfelszereléssel, beleértve a sisakot is!

● Győződj meg róla, hogy mindkét lábad a lábtámaszon van, hogy az érzékelők megfelelően érzékeljék!

● Ne helyezz más tárgyakat a talppárnákra!

● Ne dőlj előre vagy hátra 10 foknál nagyobb mértékben!

● Kerüld a dombokat vagy a gyártó ajánlásainál nagyobb meredekségű lejtőket!

 

Jó szórakozást kíván a Future Board Hungary Csapata!