Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Elektromos roller

Miért érdemes minket választani elektromos roller vásárlásakor?

 

- Nap mint nap, reggeltől estig elektromos rollerek vesznek minket körül, kívülről belűről ismerjük az összes általunk forgalmazott roller típust.

- Az ország legnagyobb elektromos roller választékát találod nálunk.

- Ki tudod kérni a véleményünket és ha szeretnéd segítünk a választásban is. 

- Ingyenes oktatást és próbalehetőséget is biztosítunk ha szükséged lenne rá.
 

 

Termék szűrő

Ár
Akkumulátor feszültsége
Akkumulátor kapacitás
Felfüggesztés
Gyártó
Hatótávolság
Kerék típusa
Kerékméret
Korosztály
Max. sebesség
Max. teljesítmény
Max. terhelés
Motor helye
Súly
Szín
Útviszony
Vízállóság
Rendezés:

MS Neutron N3

199.990 Ft 139.990 Ft
Kifutott

MS Neutron N3

199.990 Ft 139.990 Ft
Kifutott

MS Neutron N3

199.990 Ft 139.990 Ft
Kifutott

Kugoo S1 Pro - 2 km van benne

209.990 Ft 149.990 Ft
Budapesti üzletünkben található

Joyor F1

199.990 Ft 159.990 Ft
A készletről érdeklődj telefonon

Kugoo S1 Pro + Ajándék táska

209.990 Ft 159.990 Ft
Készleten

Kugoo S1 Pro + Ajándék táska

209.990 Ft 159.990 Ft
Előrendelhető

 

Mire figyelj elektromos roller vásárlásakor?!

A Future Board Hungary Kft. kiemelt figyelmet fordít vásárlói elégedettségére, ezért fontos számunkra, hogy segítsünk olyan rollert választani, ami a legjobban illik hozzád. 

 

Elektromos roller fajtákból Dunát lehetne rekeszteni, annyi van. Számtalan olcsóbb és drágább modellel közül válogathatunk az interneten, és néhány üzletben. De vajon olcsó húsnak tényleg híg a leve? Mégis hogyan indulj el? Melyik modell lesz számodra a legjobb választás?

 

Olcsó húsnak híg a leve?

Nos, hogy mi az olcsó az relatív. Szervizünkben viszont naponta találkozunk olyan modellekkel, amik különféle webshop-okból lettek rendelve, 60-70 ezer forintért, és a vásárló nem tudja érvényesíteni a garanciáját. Mivel ezek nem nálunk lettek vásárolva, ezért természetesen garanciálisan mi nem tudjuk javítani. Ilyenkor szokták megbánni a vásárlók, hogy miért nem megbízható, fizikailag létező helyről vásároltak. 

 

Hogyan válassz?

Lassan már 4 éve forgalmazunk elektromos kisjárműveket, rollereket, hoverboard-okat, így már volt lehetőségünk kiszűrni a kevésbé jó darabokat és tudjuk, hogy csak a legjobbakat áruljuk! Minden modellből befogunk egy-egy próbadarabot, hogy teszteljük, és hogy lehetőséget adjunk vásárlóinknak a kipróbáláshoz. Lehetőség szerint behívjuk az érdeklődőket, hogy fizikailag is megérinthessék a kínálatot, majd a számára szimpatikus darab kiválasztása és kipróbálása után, ha szeretné már kedvenc rollerével távozhat. (Sokan kérnek meg minket, hogy úgy rakjuk össze az új rollert, hogy már azzal tudjanak távozni üzletünkből)

 

Az elektromos rollerek szerviz igényesek?

 

Kergessük el a tévhiteket. Olyan elektromos roller nem létezik, ami nem tud elromlani (Ha nektek van ilyen kérlek mutassátok meg nekünk is). Viszont ami minimális szervizt igényel, olyan IGEN, létezik! A szerviz igény sok mindentől függhet, például a felhasználó súlya, használat közbeni útviszonyok, váratlan menet közbeni helyzetek. A minimális szerviz igény érdekében minden esetben figyelembe vesszük vásárlóink használati elképzeléseit, mielőtt rollert ajánlunk!

 

Érdekesség

 

Tudtátok, hogy a legtöbbet javított roller a Xiaomi M365? Tudtátok, hogy a leggyakrabban előforduló meghibásodás a defekt?

 

Melyik modell lesz számodra a legjobb választás?

 

Ahány ház, annyi rollerezési szokás. Hogy erre a kérdésre választ tudjunk adni, hívjatok minket bizalommal, vagy várunk személyesen üzletünkben.

 

Reméljük, hogy ezzel a cikkel tudtunk segíteni döntésetek előtt.

Future Board Hungary Csapata

 

 

Az elektromos rollerezés egy új, lenyűgöző életforma 

 

Olyan helyen élsz, ahol elkerülhetetlen a dugó, vagy a váratlan útlezárások?  Akkor Te is pontosan tudod, hogy mennyire nehéz egy forgalmasabb napon eljutni A-ból, B-be. Ugyan rengeteg elektromos roller bérlő szolgáltatás elérhető már, mégis sokkal költséghatékonyabb beszerezni egy saját járgányt ezekre a zsúfoltabb napokra. 

 

Egy elektromos roller nem csak az egyik legmodernebb közlekedési eszköz. Ez egy életérzés. Képzeld csak el, ahogy suhansz az utcák között, miközben a sok ideges ember egymásra dudál a dugóban! 

 

Ráadásul az elektromos roller rendkívül praktikus nem csak a hétköznapi rohanásban. Hamarosan tömegesen felejtik majd el a nagyvárosi autózást, hiszen amellett, hogy gyors, rendkívül költséghatékony, és környezetbarát is. (Számos videót láttunk már, ahol autó és roller versenyzett nagyvárosi utcákon és a roller minden esetben nyert) Akár a munkahelyedre készülsz, akár az edzőterembe, vagy csak a napi bevásárlásra- egy elektromos roller mindig mozgásban tart!

 

 

Környezetbarát

Csökkentsd az ökológiai lábnyomodat egy elektromos roller segítségével! A mai üzemanyagárak mellett elég költséges a napi szintű autózás, és a költségek pillanatok alatt össze adódhatnak. így Te is tehetsz valami hasznosat a környezeted megóvása érdekében. 

 

 

Pénztárcabarát 

Az elektromos rollerek kevesebb erőfeszítést igényelnek, mint bármelyik pedálos jármű.

A biciklizés ugyan remek módja az üzemanyag-megtakarításnak, de nem mindenkinek van meg az állóképessége ahhoz, hogy hosszú távokon használja. Sokan emellett nem akarnak izzadtan megjelenni a munkahelyükön. Ha te is szeretnél gondtalanul beérni az irodába, akkor az elektromos rollert neked találták ki, hiszen minden erőfeszítés nélkül megteheted vele a szükséges távot rövidebb időn belül, mintha betekernél a munkahelyedre!

 

 

Időtakarékos 

A legtöbb nagyvárosra jellemzőek a dugók, és a bosszantó útlezárások. Autóval egy 10 perces út több mint háromszor annyi időt vehet igénybe a csúcsforgalomban. Az elektromos roller csökkentheti az ingázási időt, hiszen nem kell a dugóban ülve várakoznod, így pedig értékes perceket takaríthatsz meg magadnak. Számunkra egyébként számos esetben be bizonyították, hogy nem kell többé rohannunk, hogy elérjük a buszt, vagy hogy ne késsük le a vonatot. Mióta rollerezünk egyre kevesebbszer használjuk autóinkat azt vettük észre.

 

 

Kedvező árú

Egy elektromos roller sokkal kedvezőbb árban, mint egy autó. A karbantartáson, az üzemanyag költségen, és az egyéb autós szükségleteken is jelentős összegeket takaríthatsz meg. Van, aki aggódik az elektromos roller töltési költségei miatt, de ez töredéke annak, amit a benzinre költenél.

 

 

Fitten is tarthat?

Az elektromos rollert főként nyilván azért választunk, mert nem szeretnénk lábbal hajtani a rollert. Ám ha fontos számunkra a kondíciónk, akkor bármikor dönthetünk úgy, hogy mi most láb meghajtással fogunk gurulni. A rollerek nem fognak tőle elromlani, viszont súlya miatt sokkal nehezebb lesz, mint egy nem elektromos roller meghajtása. Egy esetben lábmeghajtásra is készülhetünk, mégpedig ha nem rendelkezik akkumulátorunk elegendő töltéssel utunk befejezéséig. (Érdemes mindig elindulás előtt ellenőrizni akkumulátorunk aktuális töltöttségi állapotát)

 

 

Nagyobb kényelem 

Egy további előny, amit az elektromos rollerrel kapsz, az a nagyobb kényelem, izzasztó hajtás nélkül. Az elektromos roller kompakt, és szinte bárhová magaddal viheted a boltba, a munkahelyedre, nyaralásra vagy egyszerűen berakhatod a szekrénybe, ha épp nincs szükséged rá. 

 

 

Képzeld el, hogy nem kell többé parkolót keresned!

Mérete miatt a városban való navigáláshoz is kényelmes. Egy elektromos roller elfér ott, ahol egy autó már nem férne el, és még ott is, ahol egy kerékpár nem. Azzal, hogy olyan területeken is képes navigálni, ahol más járművek nem, sok időt nyerhetsz magadnak az ingázás során is. Sok vásárlónk azért választ elektromos rollert, mert autóval egy külső kerületben megáll, ahol van több parkolóhely és nem kell fizetni a parkolásért. Ezután pedig egyszerűen felpattan a rollerre és begurul a munkahelyére. 

 
 

Szabad vagy!

Az elektromos rollerek adta szabadságot és életérzést, nem lehet semmilyen más járműhöz hasonlítani. Használhatod erdőben, terepen, városban, szűk utcákban, raktárakban, hosszú folyosókon, egyszóval mindenhol, ahol az útviszonyok és az adott modell kialakítása megengedi. 

 

 

Bárki tud vele menni!

Talán az elektromos rollerek legelképesztőbb ereje az egyszerűsége, vagyis, hogy nem kell hozzá tapasztalat, ahhoz, hogy el tudj vele indulni. Ezeket az eszközöket Te is bármiféle előképzettség nélkül használni fogod tudni. Természetesen a működését előtte ismerni kell, de gyakorlatilag a gáz és a fék használatának megismerése után már fel is pattanhatsz. Amennyiben életedben először szaküzleteink valamelyikében próbálnád ki az elektromos rollereket, készséggel állunk rendelkezésedre, mind használatbeli vagy technikai kérdéseidre.