Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Elektromos Robogó

Elektromos robogó a benzines kiváltója?

Bizony kellemetlen élmény, ha a párod fintorogva eltol magától, mert a ruhád teljesen beszívta a kipufogógázt. De nem kell kapcsolatban élned, hogy megtapasztald az elektromos motor előnyeit. Benzines motorkerékpárt birtokolni hosszú távon mindig költségesebb, mert több alkatrésze kopik, használódik. Ezzel szemben az elektromos robogó felépítése sokkal egyszerűbb, miközben hatékonysága magasabb. Bárhol tölthető és nem kell benne olajat, szűrőt cserélgetni. És a szomszédjaid sem kapnak idegbajt, ahányszor munkába indulsz. A gépjárművek világában forradalom zajlik. Szeretnél Te is a a részese lenni?

Termék szűrő

Ár
Rendezés:

Elektromos robogó magyar utakhoz

A kínálatunkban lévő, crossmotor-formatervvel rendelkező elektromos robogók működésre hasonlóak, mint egy elektromos roller. De olyan utakra is elmehetsz velük, ahova a roller formátum már nem a legalkalmasabb. A legendásan rossz magyar közutakon kiskerekű gépjárművel közlekedni veszélyekkel járhat. A kínálatunkban szereplő elektromos motorok göröngyösebb utakon is stabil, komfortos vezetési élményt nyújtanak. Nem fogja szétrázni ízületeidet, ha egyenetlen útviszonyokon kell hajtanod, köszönhetően a nagyméretű kerekeknek és lengéscsillapítóknak. Emellett a lábaid számára is pihentetőbb, hogy nem kell folyamatosan állnod, mint egy elektromos gördeszka vagy roller esetében. Mindennapos használatra tervezett elektromos robogó modelljeink megfelelnek a KRESZ elvárásainak. Teljesértékű fény- és hangjelző berendezést tartalmaznak, így közutakon, éjszaka is biztonságosan használhatók.


Elektromos crossmotor vagy inkább robogó?

Az hagyományos crossmotorok nem használhatók közúti közlekedésre. Azoktól eltérően, az itt szereplő járművek kimondottan utcai használatra készültek. Nem térdig érő sárra és sziklás tájakra valók, nem egyenértékűek egy klasszikus crossmotorral. Viszont ettől még jóval kényelmesebben bevethetők kevésbé jó minőségű utakon, mint egy hagyományos, kisebb kerekű robogó.


Elektromos robogó teszt vezetés lehetőség!

Széles választékunkban nemzetközileg elismert, prémium márkák közül választhatsz. Mindegyik elektromos robogó más, ezért vásárlás előtt fontos a személyes kipróbálás. Minden készleten lévő elektromos motor típushoz biztosítunk teszt vezetési lehetőséget. Így testközelből megismerheted leendő géped összes funkcióját. Ha nyitott vagy az olcsón fenntartható közlekedési eszközök felé, megtapasztalhatod, hogy milyen élmény benzin szag, rázkódás és fülrepesztő motorbőgés nélkül, mégis izgalommal telve, komfortosan eljutni úticélodig! További kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot és kollégáink örömmel segítenek!