Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT
300.000 ft feletti rendelésnél AJÁNDÉK

Vásárlási Tanácsok

 

Valljuk be, ez most a legdivatosabb termék a fiatalok kötében. Rengeteg híres ember jár ilyen járgánnyal, rengeteg vicces videót találhatunk róla az interneten, és hát még annál is többen szeretnének ilyet kérni születésnapra, ballagásra, karácsonyra.  

Egy ilyen termék vásárlásakor alaposan körbe nézünk az Interneten. Milyen oldalak is vannak? Hol tudnánk megvásárolni a terméket? Milyen típusok vannak? Nehéz-e megtanulni használni? Mennyivel megy? Hol, mennyibe kerül? 1000 és 1000 kérdést tesz fel magának az ember ilyenkor.  

 

Valójában ez egy igen drága termék, ahhoz hogy rosszul döntsünk vásárláskor, ezért gondoltuk összeszedjük néhány pontba, hogy hogyan is érdemes 

Hogyan vásároljunk?

1. Megvehetjük a legolcsóbbat amit találunk (Ebay - Vatera - Jófogás), majdcsak nem lesz semmi baja, reménykedhetünk benne. Ilyenkor azért érdemes benézni a burkolat alá, hogy biztosan azt kapjuk-e amit mondtak nekünk. (Az akkumulátort ilyenkor a legfontosabb ellenőrizni) (Garancia lehet hogy van, de nagyvalószínűséggel nem tudjuk majd érvényesíteni)

 

2. Vehetünk középkategóriás gépeket, itt már az akkumulátor valamilyen márkajelzássel el van látva (Samsung vagy LG általában), ám a többi alkatrész márkája persze nincs megemlítve ilyenkor.  Ezek általában plázákban, nagyobb üzletekben, vannak kiállítva, tehát minden olyan bolt, ami nem szaküzlet, tehát nem szakszerűen ezzel fogalkozik.

 

3. Szaküzletben vásárolt elektromos deszka, a legbiztosabb, hogy olyan minőség lesz amilyet szeretnénk. Mégpedig azért ,mert itt szakemberek foglalkoznak a deszkákkal. A garancia 100%-osan érvényesíthető lesz valamint garancián túl is tudja majd szervízeltetni az üzletben. (Persze lehet, hogy valaki szervíznek mondja magát aztán meg 1 hónap után bezár az üzlet. ilyenkor érdemes megnézni a vásárlók véleményét, az üzlet közösségi oldalait, mennyire hitelesek)

 

 

 

Reméljük tudtunk segíteni a vásárlásban!  

Future Board Hungary csapata

 

 

Rendben, megvettük a legolcsóbbat a gyermeknek és akkor jó legyen el vele. 

 

 

Miben más a Future Board Hungary?

Nálunk nem csak megveszed a board-ot és csak otthon áll a szerkrényben. Mi folyamatosan rendezvényeket szervezünk ahol együtt tudnak board-ozni a fiatalok. A közösségi oldalak segítségével összekötjük a fiatalokat egymással, hogy együtt tudjanak menni az  

 

Ezt misem bizonyítja jobban mint fél év alatt több mint 30 rendezvény több mint 23.000 rajongó facebook oldalunkon, több 100 eladott Future Board.