Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT
300.000 ft feletti rendelésnél AJÁNDÉK

Top 10 Magyarországon is kapható elektromos roller

Top 10 Magyarországon is kapható elektromos roller

Top 10 Magyarországon is kapható elektromos roller 2022-ben

 

Ha olyan megoldást keresel, ami gyors és könnyed közlekedést tesz lehetővé a városban, miközben az autózáshoz képest még széndioxid lábnyomodat is csökkenti, akkor számos érv szól az elektromos roller mellett. Nemcsak gépkocsikkal, hanem a zsúfolt tömegközlekedéssel szemben is felmutat előnyöket, de melyik típust érdemes választani, akkor, ha hosszú távra is jó befektetést szeretnél? Most összegyűjtöttünk elektromos rollert, amelyek szakértői visszajelzések szerint is kategóriájuk legjobbjai közé sorolhatók!

 

Hogyan állítottuk össze ezt az elektromos roller toplistát?

Fő szempont volt, hogy a lista csak Magyarországon is kapható típusokat tartalmazzon. Szerencsére már idehaza is számos nemzetközileg elismert márka közül lehet válogatni. Viszont bármilyen furcsa, a magyar oldalakon keringő TOP 10-es listákon sok esetben csak olyan elektromos rollereket említenek, amelyek a valóságban meg sem közelítik a papíron közölt teljesítményadatot és nem különösebben kiemelkedők saját kategóriájukban. Az elektromos rollerek terén jól ismert futureboard.hu szakértőinek közreműködésével olyan modelleket sikerült összegyűjteni, amelyek releváns paraméterek figyelembevételével, ténylegesen kiemelkedő tudásukkal nevezhetők „legjobbnak”. De mik ezek a teljesítményadatok?

 

·       Teljesítmény (wattban megadva – külön jelöljük, ha dupla motoros a roller)

·       Végsebesség (egyenes úton)

·       Egyetlen töltéssel megtehető távolság

·       Súly (a kisebb jobb)

·       Max terhelhetőség (avagy legfeljebb hány kilóval terhelhető a roller)

 

1.     Dualtron X2: elektromos rollerek királya

Nem hobbicélú gyerekjáték a Dualtron trónbirtokló zászlóshajója, hanem egy olyan jármű, amivel adott esetben még a kocsidat is helyettesítheted! A dupla motorral szerelt, döbbenetes gyorsulásra képes X2 különlegessége, hogy alapjaiban rendezi át az elektromos rollerekről kialakított véleményed. Óriási teljesítménye folyamatos adrenalinforrás még a tapasztaltabbak számára is. Nemcsak ereje, hanem masszív, időtálló kivitele miatt is joggal kapja meg az elsőnek járó helyet. Csak a legbátrabb vezetőknek ajánlott! A Dualtron X2 2,3 M forintért kapható a Future Board Hungary kínálatában.

 

·       Teljesítmény: Legfeljebb 8 300 W (dupla motor)

·       Végsebesség 110 km/óra

·       Egyetlen töltéssel megtehető távolság: 150 km (ECO módban, 75 kg terheléssel)

·       Súly: 66 kg

·       Max terhelhetőség: 150 kg

 

2.     Dualtron Thunder II: egy tank, ami rakétaként gyorsul!

A Thunder II rengeteg tulajdonságot örökölt nagyobb testvérétől. Hasonlóan hajmeresztő gyorsulást, izgalmakkal teli felhasználói élményt garantál robusztus, hosszú élettartamra tervezett kivitelben, viszont az X2-höz képest jóval elérhetőbb áron. Súlytól és töltöttségi állapottól függően még a 70%-os emelkedőket is megeszi reggelire, 100 km/h végsebessége pedig nem elírás - ez az elektromos roller elsősorban a gyakorlott, erőt kezelni képes kalandorok társaságát keresi! Egyetlen töltéssel is hihetetlen távokat tehetsz meg vele, egyike a legszívósabb igáslovaknak. A Dualtron Thunder II itt vásárolható meg.

 

·       Teljesítmény: Legfeljebb 10 080 W (dupla motor)

·       Végsebesség: 100 km/óra

·       Egyetlen töltéssel megtehető távolság: 140-170 km

·       Súly: 47 kg

·       Max terhelhetőség: 150 kg

 

3.     Nami Viper Burn-e: komfortos villám

A Nami okos megoldásait tartalmazó Burn-e nem kevésbé tartós és masszív megépítettségű, mint fenti vetélytársai. Aminek köszönhetően megérdemelten a legjobbak közé sorolható, az a kormány szitálás gátló és a szerfelett kényelmes, puha érzetű rugózás. Extrém teljesítményű és univerzális dupla motoros elektromos rollert álmodtak meg a Nami fejlesztői, amely 45 fokos mászóképességével erdei utakon és aszfalton egyformán magabiztosan kezelhető marad. Jelenlegi ára a Future Board szaküzletben: 1 649 990 Ft.

 

·       Teljesítmény: Legfeljebb 8 400 W (dupla motor)

·       Végsebesség: 100 km/óra

·       Egyetlen töltéssel megtehető távolság: 80 - 150 km

·       Súly: 47 kg

·       Max terhelhetőség: 120 kg

 

4.     Dualtron Storm: a moduláris harcos

Az ultraszéles, 11” tömlő nélküli kerekeken gördülő Dualtron Storm a világ leggyorsabb, kivehető akkumulátorral rendelkező elektromos rollere. A szakértők és elektromos járművekre specializálódott Youtuberek körében egyaránt nagy népszerűségnek örvend, nemcsak a könnyen kiemelhető akkumulátor, hanem a tekintélyes, 31,5 Ah kapacitás miatt is. Egyetlen feltöltéssel több, mint 100 kilométeres távolság megtételére képes, ezért nemcsak ingázáshoz, hanem hosszabb hétvégi kiruccanások során is megbízható útitárs. Ez a rendkívül fejlett tervezésű roller 1 499 990 forintért kapható a Future Board kínálatában.

 

·       Teljesítmény: Legfeljebb 6 640 W (dupla motor)

·       Végsebesség: 100 km/óra

·       Egyetlen töltéssel megtehető távolság: 110-130 km

·       Súly: 46 kg

·       Max terhelhetőség: 150 kg

 

5.     Zero 11X: kifogástalan izomgép!

A szingapúri Falcon Pev üzeméből érkező ZERO elektromos rollerek egyik legerősebb tagja a 11X. Minőségi alkatrészek és sportos dizájn jellemzik ezt a profin kidolgozott járművet. Teljesítményadatait tekintve nem a lista legerősebb tagja, ettől függetlenül ne becsüld alá a Zero 11X képességeit, ezzel a rollerrel is meghökkentő végsebesség érhető el! Jelenleg 1 200 000 forintért rendelhető.

 

·       Teljesítmény: 2 x 1 600 W (dupla motor)

·       Végsebesség: 100 km/óra

·       Egyetlen töltéssel megtehető távolság: 120-130 km (Eco módban)

·       Súly: 55 kg

·       Max terhelhetőség: 120 kg

 

6.     Vsett 11+: a menő külsejű prémium elektromos roller

A Vsett 11+ színösszeállítása a Marvel szuperhőseit idézi, de a vidám felszín alatt komoly technika rejtőzik: elöl szimpla, hátul dupla hidraulikus felfüggesztéssel, továbbá magas minőségű irányjelzőkkel és fényszórókkal gondoskodtak róla, hogy a roller kényelmes és biztonságos legyen. A bivalyerős dupla motorral hajtott gép NUTT hidraulikus tárcsafékekkel rendelkezik, robusztus kerekei rázósabb terepen sem okoznak csalódást. A stílusos megjelenésű Vsett 11+ elektromos roller 1 050 000 forintért vihető haza.

 

·       Teljesítmény: 2 x 1500 W (dupla motor)

·       Végsebesség: kb. 80 km/óra (sport módban)

·       Egyetlen töltéssel megtehető távolság: 110-220 km

·       Súly: 61 kg

·       Max terhelhetőség: 150 kg

 

7.     Vsett 10+: elektromos roller felfedezőknek

Sportos hatású, fekete-sárga színkombinációjával a Vsett 10+ méltán kerülhet fel az izgalmat kereső túramániások bakancslistájára. Elöl rugós, hátul hidraulikus felfüggesztése mostohább terepkörülmények esetén is kellemesen stabil érzetet nyújt, alig 40 kilós tömegével a fentebb említett opciókhoz képest jóval könnyebbnek számít. Univerzális tehetség, aszfalton és terepen egyaránt bevethető. A Vsett 10+ elektromos roller 849 990 forintért kapható.

 

·       Teljesítmény: 2 x 1 400 W (dupla motor)

·       Végsebesség: 80 km/óra (sport módban)

·       Egyetlen töltéssel megtehető távolság: 80 km

·       Súly: 39 kg

·       Max terhelhetőség: 130 kg

 

8.     Future Board V10 PLUS: egy innovatív, jól terhelhető roller

A Future Board dupla motorral hajtott, egyedi dizájn alapján készült elektromos rollere viszonylag kis súlya ellenére elismerésre méltó, 120 kg terhelhetőséggel rendelkezik, miközben végsebessége még a 80 km/órát is elérheti. Tervezése során extra figyelmet szenteltek a funkcionális, összecsukható felépítésre. Jelenleg 600 000 Ft-ba kerül, amibe ajándék damper/kormányszitálás gátló is beletartozik.

 

·       Teljesítmény: 2 x 1 200 W (dupla motor)

·       Végsebesség: 80 km/h

·       Egyetlen töltéssel megtehető távolság: 55-60 km

·       Súly: 36 kg

·       Max terhelhetőség: 120 kg

 

9.     Kugoo G Booster: megfizethető erőgép

A Kugoo G Booster masszívabb kivitelt és fejlettebb felfüggesztést kapott ahhoz képest, amit ebben az kategóriában a legtöbb elektromos roller nyújtani szokott. Kivitele nemcsak tartós, hanem praktikus is: többek között extra nagy fényerejű LED világítással is rendelkezik, ami sötétedés után nagy segítséget jelent majd. Az opcionálisan üléssel is használható Kugoo G Booster elektromos roller 419 990 forintért kapható.

 

·       Teljesítmény: 2 x 800 W (dupla motor)

·       Végsebesség: 55 km/h

·       Egyetlen töltéssel megtehető távolság: 60 km

·       Súly: 30 kg

·       Max terhelhetőség: 120 kg

 

 

10.  Kugoo G3: dinamikus személyiségeknek

A Kugoo Kirin G3 azoknak készült, akik aszfaltra és mérsékelten göröngyös utakra egyaránt bevethető „arany középutat” keresnek. A szemgyönyörködtető formatervvel rendelkező elektromos roller a legkisebb tömegű résztvevő az itt felsoroltak közül, ami fürgébb, légiesebb vezetői élményt eredményez. Extrái közé sorolható az IPX4 vízállóság és olyan felhasználóbarát részletek, mint a remekül olvasható kijelző, vagy a 7 db beépített LED fényszóró. 419 999 forintért ütős összképet testesít meg, amit nehéz kifogásolni.

 

·       Teljesítmény: 1 200 W

·       Végsebesség: 50 km/h

·       Egyetlen töltéssel megtehető távolság: 60 km

·       Súly: 25 kg

·       Max terhelhetőség: 100 kg

 

Amennyiben az itt felsorolt rollerekkel kapcsolatban kérdésed merülne fel, akkor fordulj bizalommal a Future Board Hungary munkatársaihoz, akik készséggel válaszolnak a listában szereplő termékekhez fűződő valamennyi kérdésre!