Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT
300.000 ft feletti rendelésnél AJÁNDÉK

Mire figyelj elektromos roller vásárlásakor?!

A Future Board Hungary Kft. kiemelt figyelmet fordít vásárlói elégedettségére, ezért fontos számunkra, hogy segítsünk olyan rollert választani, ami a legjobban illik hozzád. 

 

Elektromos roller fajtákból Dunát lehetne rekeszteni, annyi van. Számtalan olcsóbb és drágább modellel közül válogathatunk az interneten, és néhány üzletben. De vajon olcsó húsnak tényleg híg a leve? Mégis hogyan indulj el? Melyik modell lesz számodra a legjobb választás?

 

Olcsó húsnak híg a leve?

Nos, hogy mi az olcsó az relatív. Szervizünkben viszont naponta találkozunk olyan modellekkel, amik különféle webshop-okból lettek rendelve, 60-70 ezer forintért, és a vásárló nem tudja érvényesíteni a garanciáját. Mivel ezek nem nálunk lettek vásárolva, ezért természetesen garanciálisan mi nem tudjuk javítani. Ilyenkor szokták megbánni a vásárlók, hogy miért nem megbízható, fizikailag létező helyről vásároltak. 

 

Hogyan válassz?

Lassan már 4 éve forgalmazunk elektromos kisjárműveket, rollereket, hoverboard-okat, így már volt lehetőségünk kiszűrni a kevésbé jó darabokat és tudjuk, hogy csak a legjobbakat áruljuk! Minden modellből befogunk egy-egy próbadarabot, hogy teszteljük, és hogy lehetőséget adjunk vásárlóinknak a kipróbáláshoz. Lehetőség szerint behívjuk az érdeklődőket, hogy fizikailag is megérinthessék a kínálatot, majd a számára szimpatikus darab kiválasztása és kipróbálása után, ha szeretné már kedvenc rollerével távozhat. (Sokan kérnek meg minket, hogy úgy rakjuk össze az új rollert, hogy már azzal tudjanak távozni üzletünkből)

 

Az elektromos rollerek szerviz igénye?

Kergessük el a tévhiteket. Olyan elektromos roller nem létezik, ami nem tud elromlani (Ha nektek van ilyen kérlek mutassátok meg nekünk is). Viszont ami minimális szervizt igényel, olyan IGEN, létezik! A szerviz igény sok mindentől függhet, például a felhasználó súlya, használat közbeni útviszonyok, váratlan menet közbeni helyzetek. A minimális szerviz igény érdekében minden esetben figyelembe vesszük vásárlóink használati elképzeléseit, mielőtt rollert ajánlunk!

 

Érdekesség

Tudtátok, hogy a legtöbbet javított roller a Xiaomi M365? Tudtátok, hogy a leggyakrabban előforduló meghibásodás a defekt?

 

Melyik modell lesz számodra a legjobb választás?

Ahány ház, annyi rollerezési szokás. Hogy erre a kérdésre választ tudjunk adni, hívjatok minket bizalommal, vagy várunk személyesen üzletünkben.

 

Reméljük, hogy ezzel a cikkel tudtunk segíteni döntésetek előtt.

Future Board Hungary Csapata