Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT
300.000 ft feletti rendelésnél AJÁNDÉK

Gyerek elektromos rollerek

Miért érdemes minket választani gyerek elektromos roller vásárlásakor?

 

- Nap mint nap, reggeltől estig elektromos rollerek vesznek minket körül, kívülről belűről ismerjük az összes általunk forgalmazott roller típust.

- Az ország legnagyobb elektromos roller választékát találod nálunk.

- Ki tudod kérni a véleményünket és ha szeretnéd segítünk a választásban is. 

- Ingyenes oktatást és próbalehetőséget is biztosítunk ha szükséged lenne rá.
 

 

A közös hétvégi kiruccanásoktól az iskolába járásig, egy elektromos gyerek roller bármikor feldobhatja csemetéd hétköznapjait! Szaküzletünkben nap mint nap elektromos rollerek vesznek minket körül, így a hatalmas nemzetközi kínálatból könnyen kiszűrhettünk olyan megbízható, jól bevált típusokat, amelyeket bátran merünk javasolni gyerek elektromos roller iránt érdeklődőknek. A nemzetközileg is elismert Segway, illetve Kugoo cégek modelljeit forgalmazzuk, minden itt felsorolt terméket kívülről-belülről ismerünk, így sokkal könnyebben megtalálhatod a saját, illetve gyermeked igényeinek megfelelő típust!

 

Mitől lesz egy elektromos roller gyerekeknek való?

Gyerek elektromos roller választékunk a felnőtt kiadásokhoz képet kompaktabb, kisebb testalkatú személyeknek optimális modelleket tartalmaz. Rövidebb váz, alacsonyabb lábrész és beépített felfüggesztés, hogy a gyerkőc komfortosan vezethessen. Bizonyos típusok élénkebb színűek, aminek köszönhetően stílusos útitársak a rollerezés iránt nyitott kisfiúk vagy kislányok számára. Egy minőségi elektromos gyerek roller másik fontos paramétere a tartóssága. Az itt szereplő rollerek minőségi alumínium vázzal készülnek. Másik meghatározó tényező a biztonság. A végsebesség modelltől függően 10-25 km/óra közötti, hatékony, könnyen vezérelhető fékrendszerrel. A kisebb korosztálynak való rollerek korlátozható sebességi profilokat tartalmaznak, így a gyerekek biztonságosabb tempóban sajátíthatják el a jármű vezetést.

 

Hány éves kortól vezethető a gyerek elektromos roller?

A visszafogottabb teljesítményű modellek 6-7 éves kortól is használhatók. Az erősebb motorral rendelkező gyerek rollereket 12 éves kortól egészen felnőttkorig gondtalanul használhatod, így akár érettségiig, vagy azután is hű társak lehetnek. Vásárlóinknak átadáskor ingyenes oktatást nyújtunk, részletesen bemutatjuk a jármű biztonságos, rendeltetésszerű használatát a felelősségteljes közlekedéshez. Igény szerint természetesen védőfelszerelés is kapható nálunk.

Melyik elektromos gyerek rollert válasszam?

 

Fordulj hozzánk elérhetőségeink bármelyikén, ki tudod kérni a véleményünket és ha szeretnéd segítünk a választásban is. Amennyiben van rá lehetőséged, látogass el szaküzletünkbe, ahol a készleten lévő járművek (hoverboard-ok és gördeszkák egyaránt) személyesen is megtekinthetők és kipróbálhatók! A vásárlástól a szervizes ügyintézésig számíthatsz ránk, válogass az ország legnagyobb elektromos roller választékából!