Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT
300.000 ft feletti rendelésnél AJÁNDÉK

Segway Ninebot elektromos roller

Segway Ninebot elektromos roller

Ha nehezen igazodsz el a széles elektromos roller kínálatban, akkor a Segway-Ninebot (sokan Ninebot by Segway néven hivatkoznak rá) termékek között határozottan érdemes szétnézned. Letisztultak, mint egy Xiaomi, de számos részletük alaposabban átgondolt és gyakran több funkciót tartalmaznak. A folyamatosan fejlődő gyártó kínálatában lévő járművek képesek megkönnyíteni az utazást munkahelyre ingázók, városban utazók és iskolába/egyetemre tartó diákok számára egyaránt. Kínálatunkban számos modell közül válogathatsz a kompakt belépőszintű gépektől egészen a masszív, magas teljesítményű prémium kategóriáig.

Ninebot by Segway háttértörténet

A pekingi székhelyű Ninebot cég 2015-ben egyesült az amerikai Segway vállalattal. A két cég Európában, Ázsiában és az USA-ban is fenntart stratégiai székhelyeket, emellett két kontinensen is fenntartanak színvonalas gyártóközpontokat. törekvésük az életmód intelligensebbé, korszerűbbé tétele. E törekvésnek alappillérét képezi a zöldebb gondolkodásmód és kisebb károsanyag kibocsátás. Az összevont vállalkozás kimondottan elektromos rollerekre specializálódott, termékeik hosszú ideje slágertémának számítanak a legelismertebb szakmai portálokon, fórumokon és a közösségi médiában egyaránt.

Utcai közlekedésre szánt termékek

Ezek a modellek nem kimondottan versenypályákra, hanem gördülékeny és megbízható utcai közlekedésre szolgálnak. Vásárlás előtt érdemes mérlegelned, hogy mennyire szeretnél gyors gépet. Ha gyorsabb tempóra vágysz, akkor ideális lehet a Dualtron márka, de ahhoz több magabiztosság és vezetői tapasztalat ajánlott. Az itt felsorolt járművek többsége 20 - 25 km/h végsebességet biztosít. A felsőbb szintű KickScooter rollerek (például Segway KickScooter P100SE)  egyetlen feltöltést követően akár 70-100 km-es hatótávolsággal is rendelkeznek, így kiadósabb túrákon is hű társaid lesznek.

Mitől függ a Segway elektromos rollerek ára?

Az elektromos roller árak több tényezőtől függenek. E márkanév esetében az árat leginkább az alábbiak befolyásolhatják:

  1. Teljesítmény és sebesség: Az elektromos rollerek modellenként eltérő maximális sebességre és teljesítményre alkalmasak. Általában a nagyobb sebességet és jobb gyorsulást, illetve nyomatékot kínáló modellek magasabb árkategóriába tartoznak.
  2. Hatótávolság: Az elektromos roller hatótávolsága, vagyis az egyetlen töltéssel megtett távolság is befolyásolja az árat. A hosszabb hatótávolságot biztosító modellek akkumulátor kapacitása nagyobb, ezért jellemzően drágábbak lehetnek.
  3. Akkumulátor kapacitás: Az akkumulátor kapacitása szintén szerepet játszik az árképzésben. Nagyobb kapacitású akkumulátorokkal rendelkező rollerek általában többet kerülnek.
  4. Minőség és anyaghasználat: A roller struktúrája, az alkalmazott anyagok, kerekek és fékrendszer minősége szintén befolyásolja az árat. Jobb minőségű, tartósabb anyagokból készült modellek általában drágábbak lehetnek, ugyanakkor komfortosabb és stabilabb utazási élményt tesznek lehetővé. 
  5. Kiegészítő funkciók: Néhány elektromos roller extra funkciókkal rendelkezik, például magasabb fényerőre alkalmas LED világítás, esőálló kivitel, precízebb sebességszabályozó és más kényelmi funkciók. Magyarország útjain érdemes számításba venni a komolyabb felfüggesztéssel rendelkező KickScooter rollereket is, melyek az úthibákból származó ütéseket jobban lecsökkentik.

Fontos Segway Ninebot ismertetőjegyek

A gyártó célja nem csupán az, hogy könnyebbé tegye az ingázást. A vezetési élményen kívül az egyszerű, de korszerű kialakításra is nagy hangsúlyt fektet. Az első, amit láthatsz, hogy minden Segway terméket letisztult megjelenés jellemez. Emellett komoly figyelmet fordítanak a tartósságra is.

A Segway Ninebot KickScooter titkos recept

A legnépszerűbb modellek gyakran dicsért tulajdonságai: biztonságérzet, irányíthatóság és innovatív funkciók. Többségük fejlett fényszórót tartalmaz, hogy éjjel is jól látható maradj - Te és az előtted lévő út is. A magasabb kategóriás változatokban kifinomultabb, megnövelt teljesítményű első-hátsó fényszórók segítenek jobban tájékozódni az esti órákban.

Részletes elektromos roller adatok érdekelnek?

Egy minőségi elektromos roller nem feltétlenül olcsó. Ezért érdemes előre tájékozódni a kiszemelt járművekre vonatkozó paraméterekről. A motor teljesítménye, a kerék mérete, hogy milyen gumiabroncsokkal szerelték, a nettó teherbírás és a mechanikus tulajdonságok egyaránt befolyásolhatják a felhasználói élményt. Webáruházunkat folyamatosan frissítjük és arra törekszünk, hogy naprakész adatokat nyújtsunk. Bizonyos modellek esetén, előzetes egyeztetést követően kipróbálási lehetőséget is biztosítunk, ami a száraz adatok helyett gyakorlati tapasztalatot ad.

További kérdésed van Segway Ninebot Kickscooter kapcsán?

Fordulj bizalommal eladó munkatársainkhoz, akik örömmel segítenek vásárlási tanácsok és utólagos karbantartás esetén is. Nemcsak online, hanem személyesen is állunk rendelkezésedre. Szaküzleteinkben megosztjuk veled a legfontosabb használati és biztonsági tudnivalókat, hogy magabiztosabban vehess részt az elektromos rollerezés élményében!

 

Termék szűrő

Ár
Akkumulátor feszültsége
Akkumulátor kapacitás
Felfüggesztés
Gyártó
Hatótávolság
Kerék típusa
Kerékméret
Max. sebesség
Max. teljesítmény
Max. terhelés
Motor helye
Súly
Szín
Vízállóság
Rendezés: