Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT
300.000 ft feletti rendelésnél AJÁNDÉK

Felnőtt elektromos roller

Felnőtt elektromos roller

Felnőtt elektromos roller vásárlás előtt állsz?

Minden felnőtt elektromos roller közös tulajdonsága, hogy logikusan felnőttek igényeihez készült. A gyerekméretű elektromos rollerek olcsóbbak, viszont kisebb a méretük és a hatókörük. Gyerekrollerrel felnőtként katasztrófa lenne munkahelyre járni és a legkisebb úthibák is hamar kinyírnák az ízületeidet. Átlagos testmagasságú, nagykorú férfiak és nők számára a felnőtt elektromos roller való. Mivel ezen belül még számos kategória létezik, vásárlás előtt jó, ha eldöntöd, hogy mire fogod használni. Terepre, utcára, vagy vegyes körülményekhez? Mindennapos ingázáshoz kell, vagy csak a sarki boltig szeretnél eljutni? Elég a komfortos tempó, vagy mindened a sebesség? Ha tudod a választ ezekre a kérdésekre, egy kis szakértői segítséggel máris könnyebb lesz választani az óriási kínálatból.

 

Mitől függenek a felnőtt elektromos roller árak?

Általánosan kijelenthető, hogy három fő tulajdonságtól függ egy felnőtt elektromos roller ára. A belépő, közép és felső kategóriát ezek választják el egymástól:

  • Kivitel

  • Hatótávolság

  • Szolgáltatások

Itt meg kell jegyeznünk, hogy nálunk nem találsz gagyi kivitelű rollert. Csak olyan gépeket értékesítünk, amiket korábban leteszteltünk és megbizonyosodtunk a minőségükről. A nálunk szereplő megfizethetőbb opciók lehet, hogy egyszerűbb modellek, de motorjuk megbízható, vázuk erős alapanyagokból készült. Ezek felfüggesztése kevésbé csillapított, amitől durvábban érezni fogod velük az úthibákat. Ha fontos számodra a komfort és mellőznéd a “buktatókat”, hosszú távon jobban jársz nagyobb kerékkel, illetve rugalmasabb felfüggesztéssel.

Hatótávolság alatt az akkumulátor kapacitása, vagyis az egyetlen feltöltéssel megtehető út távolsága értendő. Ha napi szinten több tíz kilométert meg fogsz tenni, netalán települések között is utaznál, akkor magasabb kapacitású akkumulátorral szerelt modelljeink jelenthetnek megoldást.

Ár befolyásoló tényező lehet még, hogy mennyire szeretnél erős első-hátsó fényszórókat, informatív kijelzőt, vagy telefonos alkalmazáson keresztül történő hozzáférést? A praktikus szolgáltatások hosszabb távon könnyebbé tehetik az életedet és gördülékenyebbé a felnőtt elektromos rollerrel történő közlekedést.

 

Van még kérdésed felnőtt elektromos roller ügyben?

Budapesten, Nyíregyházán és Pécsen is szeretettel várunk szaküzletünkben, ahol széles választékból válogathatsz! Igényeid felmérése után segítünk megtalálni a hozzád passzoló járművet. Több modellből próba darabot is tartunk, amelyet magad kipróbálhatsz az üzlet körül, vagy akár ki is bérelheted egész hétvégére! Nemcsak értékesítés, hanem utólagos szervíztámogatás esetén is számíthatsz a Future Board csapatára!
Tartalomhoz tartozó címkék: #felnőtt #elektromos #roller