A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Használt elektromos roller

Az apróhirdetéses weboldalak használt elektromos roller felhozatala egyre bőségesebb. A másodkézből történő vásárlással önmagában nincsen baj, mert olcsóbb és még környezetkímélőbb is, mintha újat vennél. De sokszor kockázatokkal járhat: egy használt elektromos roller esetében nem feltétlenül látszik azonnal, ha valamilyen belső problémája van. Dunát lehetne rekeszteni a csalódott vásárlók sztorijaival, akik elmesélték nekünk, hogyan és miért bánták meg az apróhirdetéseken keresztül történő használt roller vásárlást. A fejfájás elkerülésére arany középutat kínálunk neked, ha egy vadonatúj modell árától kedvezőbb áron és megbízható forrásból származó járművet szeretnél.

Termék szűrő

Ár
Akkumulátor feszültsége
Akkumulátor kapacitás
Felfüggesztés
Gyártó
Hatótávolság
Kerék típusa
Kerékméret
Max. sebesség
Max. teljesítmény
Max. terhelés
Motor helye
Súly
Szín
Rendezés:

E-twow Booster V - Használt

319.990 Ft 170.000 Ft
Egy ügyfelünk árulja

Joyor X5S - Használt 19 km van benne - Üléssel + Rengeteg kiegésztővel

400.000 Ft 299.990 Ft
Budapesti üzletünkben található

Future Board V10 - 48V - 1000W - 13Ah Akku - Teszt darab 10 km van benne

400.000 Ft 300.000 Ft
Budapesti üzletünkben található

Pulse 10 Dual Pro - 2X1200W - 28Ah LG akku - 60V - 110 km van benne

900.000 Ft 680.000 Ft
Nyíregyi üzletünkben található

 

Szakértői támogatás

A magánszeméllyel történő üzleteléssel eltérően, ha nálunk vásárolsz, mindegy, hogy új, vagy használt termékről van szó, ismertetjük veled a kiszemelt járművel kapcsolatos tudnivalókat és átadás előtt bemutatjuk az eszköz helyes használatát. Igényeid ismeretében előfordulhat, hogy még jobb ajánlatot osztunk meg Veled. Itt minőségi, bevizsgált használt elektromos rollerek közül válogathatsz, melyeket munkatársaink kívülről-belülről jól ismernek. Nincsenek „kifelejtett” alkatrészek, hiányzó töltőkábelek, ráadásul garanciát is kapsz! Ha a jövőben problémád merülne fel járműveddel kapcsolatban, akkor nyitvatartási időben elérhetsz minket és a tőlünk származó termék szervizelésében is segítünk. 

 

Mielőtt használt elektromos rollert vennél…

Először vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, ha valamelyik használt termékünk érdekelne! Így tudjuk biztosítani, hogy üzemkész állapotú, akár azonnal hazavihető, vagy hazavezethető jármű fogadjon téged! Használt elektromos rollerek esetében előfordulhatnak esztétikai hibák, rendeltetésszerű használatból eredő kopásnyomok. Bemutatótermünkben szemügyre veheted a gép állapotát és ki is próbálhatod funkcióit.

 

Kérdésed van használt elektromos gördeszka, roller vagy hoverboard ügyben?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és munkatársunk örömmel áll rendelkezésedre! Rendelj megbízható forrásból és keress minket bizalommal a jövőben is!