Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT
300.000 ft feletti rendelésnél AJÁNDÉK

Modern elektromos robogók érkeztek!

Modern elektromos robogók érkeztek!

Ha az autó és kerékpár előnyeit kombináló arany középutat keresel, akkor az egyik legjobb károsanyag kibocsátás nélküli alternatíva az elektromos robogó. Régóta kerestük a megfelelő gyártót, amely teljesítmény, hatótávolság és kezelhetőség tekintetében is ideális kínálatunkba. Amikor az első Tromox elektromos robogót kipróbáltuk, azonnal egyértelművé vált, hogy e márkának nálunk a helye!

Tromox elektromos robogó: a modern közlekedőtárs

Számos módon eljuthatsz úticélodig, de nem mindegyik opció kellemes, különösen zsúfolt, csúcsidőben zajló városi helyzetben. Joggal népszerű az elektromos roller, melynek hódolói közé cégünk is sorolható. Azonban sokan félnek a rollerrel történő közlekedéstől, többnyire a domináns, nem minden esetben békés autós forgalom miatt. Egyéb megoldásként, rövidebb útvonalra jó lehet a bicikli, de nagyobb emelkedő, távolság, nyári időjárás esetén csutakosra izzadsz rajta. Budapesten és sok más nagyvárosban is egyre többen használnak elektromos robogókat. Fő pozitívuma, hogy olyan könnyen irányítható, mint egy elektromos kerékpár, viszont nem kell rajta pedálozni. Természetesen legfőbb előnye, hogy egy hagyományos bringához képest sokkal nagyobb gyorsulás és végsebesség garantált.

A Tromox számos elismerést bezsebelt a legtöbb teszteléssel foglalkozó, online közösségi helyen. Az emberek főleg dinamikus formaterve, crossmotor-szerű megjelenése miatt szeretik. Nem hétköznapi robogóhoz hasonlít, ugyanakkor a gördülékeny városi tempóhoz szükséges erő mindegyik termékében borítékolható. Üde színfolt a piacon, köszönhetően minőségi anyagainak. Az általunk forgalmazott elektromos járművek között és Magyarország területén ugyancsak hiánypótló.

Tromox elektromos robogó fő jellemzői

Az említett gyártó maximális elkötelezettséggel fejleszti termékeit, aktuális kínálata három tagot számlál. Ezek nevezetesen: Mino, Mino B és Ukko S. Globális tekintetben a trió mindegyik tagja a komfortos zöld utazás jegyében készült. Főbb tulajdonságaik (sebesség, akkumulátor, megtehető km stb.) a következők:

·       Tromox Ukko S: A trió legnagyobb tagja, egy igazi csataló. Ebbe került a legnagyobb, 55Ah akku és egy 72V rendszer, akár 160 km megtehető távolság és 100 km/h végsebesség

·       Tromox Mino B: Középső modell egy kis crossmotor beütéssel. 31Ah akku, 60V rendszer, akár 90 km megtehető távolság és 45 km/h végsebesség

·       Tromox Mino: A legkompaktabb, de sokoldalú és fürge! 31Ah akku, 60V rendszer, szintén akár 90 km megtehető vele, végsebessége 45 km/h

Mindegyik esetben az alap szolgáltatások része a jól olvasható színes kijelző, többféle választható szín és széles mosoly közlekedés közben! :-)

Miben más, mint a benzines?

Mivel ezeket a járműveket elektromotor hajtja, egy kis robogóhoz képest egyenletesebb és azonnalibb gyorsulást nyújtanak számodra. Emellett sokkal halkabbak. A robbanómotoros kihívók esetében rendszeres szűrő, gyertya, olajcsere és természetesen tankolás szükséges. A benzines robogó árak nézésekor sokan elfelejtik e tényezőket is szem előtt tartani. A Tromox járműveinek mindegyike akkumulátorral működik, bármely fali konnektorról tölthetők. Magas teljesítményű motorral rendelkeznek, hogy (legalább) ugyanannyi idő alatt célba érhess velük, mint egy hétköznapi robogóval. Fontos megjegyzés: a kötelező védőfelszerelés elektromos robogó vezetőkre is érvényes!

Jobb, mint a Citiwell?

Gyakori kérdés, hogy az általunk forgalmazott robogó jobb-e, mint például a Citiwell, Ztech vagy Hecht termékei? Olyan járművekről tudunk csak véleményt alkotni, amelyek ténylegesen megtalálhatók kínálatunkban. Nem áll szándékunkban más gyártókat kritizálni, ezért a fenti kérdésre többnyire azt válaszoljuk érdeklődőnknek, hogy nézze meg a termék adatokat és ha lehetséges, tesztelje le személyesen a kinézett eladó járművet. Ugyanakkor nyugodt szívvel bízunk benne, hogy a Tromox kínálatban megtalálja álmai robogóját!

Érdekelnek a Tromox elektromos robogók?

Amennyiben további kérdésed van, vagy szívesen megnéznéd az említett gépeket élőben, vedd fel a kapcsolatot bármely szaküzletünkkel! Hivatalos forgalmazóként cégünk (Future Board Kft) a Tromox robogók szervizelését is biztosítja. Vásárlás esetén egész Magyarország területén ingyenesen szállítjuk, de igény szerinti bolti átvétel is lehetséges. Közlekedj boldogan, egy zöldebb jövőért!

Tartalomhoz tartozó címkék: #elektromos #robogó #motor